Onze missie

Coolkidz streeft ernaar om een nieuwe standaard te zetten op het gebied van zorg en kinderopvang. Een plek waar kinderen in hun eigen tempo op ontdekkingsreis gaan om een plekje in de wereld te vinden.

Coolkidz investeert met liefde en aandacht in de ontwikkeling van kinderen van 10 weken tot 12 jaar oud. Door ze ontwikkelingskansen te bieden in een veilige, educatieve en zorgzame omgeving kunnen ze hun eigen talenten en vaardigheden ontwikkelen. In een huiselijke setting waar ze zich veilig en geborgen voelen, begeleiden we ze op een stimulerende en leerzame manier om hun sociale, emotionele, fysieke en cognitieve ontwikkeling te bevorderen. 

Play Video

Meer dan een kinderopvang

Aandacht, warmte, zorg en veiligheid zijn vier dingen die elk jong kind nodig heeft. Om zich prettig te voelen, te kunnen spelen, te leren en te groeien. Wat kinderen thuis en op school leren, wordt bij ons aangevuld. Op een manier die bij het kind past. Want elk kind is anders. Met andere behoeften, interesses en een eigen persoonlijkheid. En dat is precies hoe ons team werkt: met respect voor ieders eigenheid en individuele behoeften. 

Het team van Coolkidz is gecertificeerd, deskundig en zeer betrokken. En natuurlijk de liefste van de wereld!

Een gezonde portie natuur

Kinderen groeien van buiten zijn. Coolkidz biedt een veiligen en ‘groene’ omgeving voor een gezonde portie natuur voor elk kind. Onze biologische moestuin biedt volop mogelijkheden om te ontwikkelen en te leren. Zaadjes zaaien, plantjes poten, water geven en verzorgen. Vol verwachting kijken de kinderen uit naar dat eerste groene sprietje dat uit de grond omhoog komt.

Wist je dat kinderen die helpen hun voedsel te verbouwen gezonder én meer groenten en fruit eten? Op deze manier stimuleren we het proeven en eten van diverse groenten en fruit. Een groene en leerzame ontdekkingsreis onder begeleiding van onze pedagogische medewerkers.

Uk & Puk leermethode

Heb je Puk al gezien? Met zijn blauwgestreepte muts en groengeruite broek is hij het vriendje van elk kind. Puk maakt onderdeel uit van de methode Uk & Puk waar we op het kinderdagverblijf mee werken. Deze methode is officieel erkend met het certificaat ‘voor- en vroegschoolse educatie’ door het Nederlands Jeugd Instituut (NJi).

Aan de hand van actief spel stimuleert Uk & Puk de brede ontwikkeling van 0- tot 4-jarigen. Een totaalprogramma voor baby’s, dreumesen en peuters voor de ontwikkeling van spraak- en taalvaardigheid, sociaal-emotionele vaardigheden en motorische en zintuigelijke vaardigheden. Spelen, ontdekken, groeien en bewegen. Zo wordt jouw uk goed voorbereid op de basisschool en is de overgang minder groot.

Bij Coolkidz maakt Puk veel nieuwe avonturen mee. Avonturen die perfect aansluiten op de belevingswereld van je kind. Zoals ziek zijn, familie, eten en drinken en het weer. Puk is altijd in voor een knuffel en is het speelkameraadje van iedereen!

Vers & gezond voedsel

Ook smaken worden ontdekt bij Coolkidz! Samen met vriendjes gaat je kind aan tafel voor een waar smaakavontuur. Zien eten, doet eten. Alle maaltijden, ontbijt, lunch en gezonde snacks, worden vers en professioneel bereid en geserveerd. 

We eten lekker met het seizoen mee. En het liefst uit onze eigen moestuin. Van zaadje tot op het bord. Allergisch of een speciaal dieet? Bij de bereiding van voedsel wordt er rekening gehouden met eventuele dieetvoorkeuren. Ook is al het bereide voedsel 100% halal.

Verschillende leeftijdsgroepen

De grote ontdekkingsreis laten we perfect aansluiten op het ontwikkelingsniveau van je kind. Coolkidz werkt met verschillende leeftijdsgroepen omdat kinderen in elke leeftijdscategorie een andere ontwikkelingsfase doormaken. Zo worden alle kinderen van 0 tot 4 jaar opgesplitst in drie aparte groepen om zo goed mogelijk in te spelen op de behoefte van jouw kind.

Ons team

Opgroeien in een huiselijke en veilige omgeving waar kinderen zichzelf mogen zijn en ze kunnen leren van anderen. Van hun vriendjes en van onze professionele en enthousiaste pedagogische medewerkers. We maken van elk kind een kleine ontdekker en elke dag zorgen we ervoor dat ze met een lach op hun gezicht naar huis gaan.

Het Coolkidz-team is cool, dynamisch en staat voor de hoogste kwaliteit. Op het gebied van zorg én ontwikkeling. Daarom werken we uitsluitend met gecertificeerd personeel dat getest is op medische staat en gecontroleerd op achtergrond. Deze fantastische mensen vormen de basis van elke groep. Bij noodsituaties weet ons personeel precies wat ze moet doen. Ze worden hier grondig voor getraind en we houden regelmatig schijnoefeningen.

Aan zorg, liefde en aandacht geen gebrek bij Coolkidz: we zorgen ervoor dat je je kind met een gerust hart bij ons kunt achterlaten!