Aanmelden voor een rondleiding

Met een goed gevoel naar je werk of aan de studie? Ontmoet onze lieve leidsters, kijk hoe zij de ontwikkeling van de kinderen stimuleren en ervaar de veilige en warme sfeer op onze locatie.

aanmelden_1

Hartstikke leuk natuurlijk al die foto’s, maar even rondkijken op onze kinderopvanglocatie is nog fijner. Tijdens je bezoek word je hartelijk verwelkomd door onze manager. Straks ga je je kind brengen en halen, maar je wilt ook graag weten wat er in de tussentijd gebeurt als jij er niet bent.

Daarom leidt onze manager je graag rond om je een idee te geven hoe de dagen er voor je kind uit zullen gaan zien. We laten je zien waar de kinderen op ontdekkinsgreis gaan, waar er gezamenlijk gezonde maaltijden worden gegeten en waar de prachtigste dromen werkelijkheid worden. Bewonder knutselwerkjes, bekijk de vele boekjes en loop rond in onze veilige, gezonde en ‘groene’ buitenruimte. Mét moestuin waar er naar hartenlust getuinierd kan worden door de kinderen. Heb je vragen tijdens de rondleiding? Stel ze gerust!

Nadat we samen een rondje hebben gelopen, gaan we een kopje koffie (of thee) drinken om nader kennis te maken. Bij Coolkidz vinden we het namelijk belangrijk om een persoonlijke band op te bouwen met de ouders van onze kleine ontdekkers. Hoe meer overleg en contact, hoe beter wij kunnen aansluiten op jullie thuissituatie.

aanmelden_2_2

De eerste keer je kind wegbrengen naar de kinderopvang, of het nou op het kinderdagverblijf is of de BSO, is erg spannend. Zal je kind zich wel thuisvoelen op deze nieuwe plek? En hoe vind ik het zelf als ouder? De keuze voor een kinderopvang maak je niet zomaar. Gelukkig kunnen kinderen én ouders bij Coolkidz rustig wennen tijdens een driedaagse wenperiode. Wij vinden het belangrijk dat je vertrouwen hebt in de opvang en de leidsters waar je jouw kind naartoe brengt. Alleen zo kun jij met een gerust hart naar je werk of studie.

Na het kennismakingsgesprek weten wij wat je wensen zijn en plaatsen we je kind in een passende groep met een lieve groepsleidster. Beetje bij beetje ontdekt je kind de nieuwe omgeving, wordt er geknuffeld, een spelletje gedaan of een liedje gezongen. Zo ervaart je kind een veilig, warm en vertrouwd gevoel. De groepsleidster houdt jouw kind tijdens deze drie dagdelen goed in de gaten. Natuurlijk kun je altijd even contact opnemen om te vragen hoe het met je spruit gaat.

aanmelden_3

Goede kinderopvang gaat samen met het thuisvoelen van kinderen én ouders. Dat gaat niet zomaar. Daarom trekken we daar ook drie dagdelen voor uit. Je kind heeft tijdens deze dagen kunnen wennen aan een andere omgeving, nieuwe geluiden en prikkels, andere kindjes en onze leidsters. Na de wenperiode plannen we een evaluatiegesprek in. Samen bespreken we onder andere hoe de wenperiode is verlopen, of je kind het naar zijn of haar zin heeft gehad in de groep en of je een duidelijk beeld hebt van de dag en hoe je kind de dag heeft beleefd.

Wij weten als geen ander dat je als ouder alleen het allerbeste wilt voor je kind. Daarom is geen vraag ons te gek. Stel dus gerust alle vragen die in je opkomen. We beantwoorden ze met liefde.

Is de proefperiode goed verlopen voor het kind, de ouders en de kinderopvang? Dan kan het kind ingeschreven worden bij Coolkidz.

aanmelden_4

Als je alle belangrijke documenten (link naar lijst met documenten?) bij je hebt, kun je je kind direct ter plekke inschrijven. Liever thuis in alle rust inschrijven? Dat kan natuurlijk ook! Maak dan gebruik van ons online inschrijfformulier. Zodra de papierwinkel helemaal rond is, nodigen we jullie uit voor de eerste dag op onze kindopvang.

Er staat je zoon of dochter heel wat te wachten op die eerste dag: een hechte groep en een warme en veilige plek, nieuwe vriendjes en vriendinnetjes en een boel armen voor een aai over de bol of een troostende knuffel. Samen gaan we op ontdekking. Leren we springen en klauteren. Met soms vallen en opstaan. Zaadjes zaaien in de moestuin. En vooral heel veel spelen en ontdekken. Coolkidz is een vertrouwde en veilige speelplaats voor kleine ontdekkers die zich klaarmaken voor de grote wereld.