Buitenschoolse opvang

Rekenen en taal zijn leuk, maar ook van lekker rennen, klimmen en spelen leer je een heleboel. Samen met vriendjes en vriendinnetjes lol maken voordat je weer naar huis gaat. Dat doe je bij de buitenschoolse opvang van Coolkidz boordevol leuke activiteiten.

Coolkidz biedt uitdagende en afwisselende activiteiten voor jongens en meisjes in de leeftijd van 4 tot 12 jaar. Met elkaar creëren we een veilige omgeving die voelt als een tweede thuis. Een plek waar kinderen zich op hun gemak voelen en waar ouders hun kroost met een gerust hart achterlaten.

Boordevol leuke activiteiten

In onze moestuin worden zaadjes gezaaid en plantjes gepoot. Vol verwachting kijken de kinderen uit naar dat eerste groene sprietje dat uit de grond omhoog komt. Of wat denk je van koken met de verse groente die je zelf hebt gekweekt? Een ideale combinatie tussen ontdekken, onderzoeken en leren. Houdt je kind meer van knutselen?

Kom experimenteren met verschillende materialen en maak een mooie zeepketting of knutsel een houten fotolijstje in elkaar. Liever rustig in een hoekje een boek lezen of ‘chillen’ met vriendjes? Of juist sporten, buiten spelen en muziek maken: waar je kind ook zin in heeft, het kan bijna allemaal bij Coolkidz.

Een tweede huis

Kinderen vinden verschillende dingen leuk en elk kind heeft andere talenten. Bij Coolkidz geloven we in de kracht van ieder kind. Daarom kiest jouw kind zelf wat hij of zij graag wil doen op de bso. Net als thuis. Door de behoeften van kinderen te herkennen en erkennen zorgen we ervoor dat ze zich betrokken en veilig voelen.

Zo kunnen ze groeien en bloeien in een warme omgeving met de aandacht die ze verdienen. Hebben de kinderen zelf leuke ideeën voor het activiteitenprogramma? Daar luisteren we met alle liefde naar. Want elk kind wil gezien en gehoord worden.