Kinderopvang

Ontdekken, uitvinden, verbazen en spelend het avontuur tegemoet in de grotemensenwereld. Op ons kinderdagverblijf ontwikkelt je zoon of dochter zich in een veilige, speelse en educatieve omgeving. En juist als ze zich veilig en geborgen voelen, gaan ze op ontdekking om de wereld te verkennen. Samen met hun nieuwe vriendjes gaan ze op wereldreis en worden ze begeleid door de beste (en liefste!) mensen. Elk kind in zijn eigen tempo en met een boel plezier!

In alles wat we doen staat de kwaliteit van onze zorg voorop. Een eigen groep met vaste pedagogische medewerkers, gezonde maaltijden en voldoende beweging. En dat allemaal verpakt in een veilige, educatieve en hygiënische omgeving. Voor ons de ideale ingrediënten om je kind met veel liefde en professionaliteit te stimuleren en te begeleiden op zijn of haar ontdekkingreis.Zo zorgen we samen voor de bevordering van de sociale, emotionele, fysieke en cognitieve ontwikkeling van jouw kleine ontdekker.
Asset 1

Meer dan alleen opvang

Kies je voor Coolkidz dan kies je voor opvang met een hoofdletter O. De O van ontdekken, ontwikkelen en ontfermen. In de uitdagende ruimtes en speelhoeken wordt de nieuwsgierigheid van kinderen geprikkeld. Ze worden uitgedaagd om te proeven aan de grotemensenwereld, nieuwe ervaringen op te doen en hun eigen talenten te ontdekken. We geven ze de ruimte die ze nodig hebben om zich elke dag weer een beetje verder te ontwikkelen.

Zonder dat we ze te snel bij de hand nemen, geven we ze net dat extra zetje in de goede richting. Op weg naar zelfstandigheid en op eigen benen kunnen staan. Wij ontfermen ons over jouw spruit tijdens dit prachtige proces van bloeien en groeien. Gezonde voeding, voldoende beweging, fris gewassen snoetjes en veel knuffels. Want alleen de beste kwaliteit zorg is goed genoeg!

Een liefdevolle omgeving

In alles wat we doen staat de kwaliteit van onze zorg voorop. Een eigen groep met vaste pedagogische medewerkers, gezonde maaltijden en voldoende beweging. En dat allemaal verpakt in een veilige, educatieve en hygiënische omgeving. Voor ons de ideale ingrediënten om je kind met veel liefde en professionaliteit te stimuleren en te begeleiden op zijn of haar ontdekkingreis. 

Zo zorgen we samen voor de bevordering van de sociale, emotionele, fysieke en cognitieve ontwikkeling van jouw kleine ontdekker.

ck_bg_space_3